Դդմիկով և գազարով պյուրե

գազարԱնհրաժեշտ մթերքներ

1 գազար

1 դդմիկ

1 թ. գ. բուս. յուղ

Պատրաստման եղանակը

Դդմիկը լվանալ, մաքրել կեղևը, հեռացնել սերմերի հատվածը: Դդմիկն ու գազարը կտրտել: Կաթսայի մեջ շատ քիչ ջուր լցնել, ավելացնել բուսական յուղը և բանջարեղենը եփել: Բանջարեղենը հարել բլենդերով կամ անցկացնել մաղով: Պյուրեն փոքրիկին կարելի է առաջարկել սկսած 7 ամսականից:

3110 Դիտումներ 6 Դիտումներ այսօր
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki

Տարածել սոց.կայքերում

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

У нас можно купить диплом провизора в Москве государственного образца