Մսով և գազարով պյուրե 8 ամսականից մեծ փոքրիկների համար

556B238745Անհրաժեշտ մթերքներ

տավարի փափուկ միս-100գ

գազար- 1 հատ

կաթ- 1/3 բաժակ

մի պտղունց աղ

մի փոքր կտոր կարագ

Պատրաստման եղանակը

Միսը լավ լվանալ, կտրատել, եփել: Եփել նաև գազարը: Եփած միսն ու գազարը միասին աղալ, ցանկալի է երկու անգամ: Զանգվածը լցնել կաթսայի մեջ, ավելացնել կաթը, աղը, կարագը ևև հասցնել եռման աստսիճանի:

Կարող եք պյուրեի խտությունը ինքներդ որոշել, եթե երեխան խիտ պյուրե դժվարությամբ է ուտում, կարելի է էլի կաթ ավելացնել: Պատրաստի պյուրեն մեկ օրից ավելի սառնարանում պահել չի կարելի:

 

3732 Դիտումներ 1 Դիտումներ այսօր
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki

Տարածել սոց.կայքերում

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *