Մրգային ապուր-պյուրե ամենափոքրիկների համար

159877Անհրաժեշտ մթերքներն են

1 խնձոր

3-4 տանձ(կարելի փոխարինել այլ մրգերով)

1 ճ.գ. սպիտակաձավար

կես բաժակ յոգուրտ

կես բաժակ ջուր

1 ձու

Պատրաստման եղանակը

Մրգերը լվանալ, խաշել: Զուգահեռ խաշել ձուն: Երբ խնձորը փափկի, կրակից վերցնել և հարել, դարձնել միասեռ, ավելացնել ձուն և նորից հարել: Դնել կրակին ու անընդհատ խառնելով ավելացնել սպիտակաձավարը, հետո’ յոգուրտը: Վերջում ավելացնել ջուրն ու եփել: Ապուրը կարող եք մատուցել և տաք, և սառը վիճակում:

 

2288 Դիտումներ 2 Դիտումներ այսօր
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki

Տարածել սոց.կայքերում

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *